First time here? Check out the FAQ!
x

User rochiidemireasabucuresti

Member for:
4 months (since Mar 18)
Type:
Registered user
Extra privileges:
Voting on questions
Voting on answers
Voting posts down
Full name:
Maria Ionescu
Location:
Romania
About:
Rochii de mireasa Bucuresti, magazin online unde gasesti rochii de mireasa printesa, sirena, Tip A, simple, boeme sau din dantela. Avem si o colectie impresionanta de rochii de seara pentru orice eveniment la care esti invitata, inclusiv pentru nunta sau cununie civila si religioasa. Peste 840 de modele disponibile in stoc. Livrare in toata lumea. Materiale de calitate si croi de ultima generatie. Firme celebre prezente in salon. Modificări gratuite la orice rochie cumparata de la noi.
Să începem prin a vă da cel mai important sfat: nu începeți să mergeți prin magazine să probați rochiile până când nu veți confirma câteva detalii tehnice: în ce moment al anului va avea loc nunta? unde va fi recepția? Aceste detalii vă vor ajuta să nu vă îndrăgostiți de o rochie de mireasă care nu se va potrivi nunții voastre!
Cred că este foarte important să fii cât mai deschisă cu putință atunci când te duci la primul magazin de rochii de mireasă, întrucât niciodată nu știi care rochie ți se va potrivi perfect. Cred că este mai bine să începeți cu o mare varietate de siluete. Și ascultați sfatul persoanei profesioniste care este acolo pentru a te ajuta; sigur știe ce face, asta-i meseria ei, și de foarte multe ori veți rămâne plăcut surprinsă de rezultatele obținute!
Sfatul meu numărul unu este: asigură-te că vei fi foarte naturală în ziua nunții tale! Nu pierde din vedere cine esti sau ce tip de mireasa vrei sa fii. Este atât de ușor să copiați alte mirese prin Pinterest, Facebook etc., dar, rețineți: peste 5 sau10 ani, când vei căuta fotografiile de la nunta ta în zece ani, vei dori să te vezi pe tine, așa cum erai, așa cum ești acum – naturală – și vei iubi rochia ta de mireasă!

Activity by rochiidemireasabucuresti

Score:
180 points (ranked #635)
Questions:
0
Answers:
1
Comments:
0
Voted on:
0 questions, 0 answers
Gave out:
0 up votes, 0 down votes
Received:
0 up votes, 0 down votes

Badges

Bronze

Autobiographer x 1
...