First time here? Check out the FAQ!
x

Getting it to work properly.

0 votes
asked by about Visual Slideshow
edited by

I've been struggling with getting it to work properly. I've deleted all the files. I've created a new slideshow, tried to publish it to FTP, but it keeps coming back to an earlier version of the project, even though I deleted the code and files. It can't seem to get past this. Finally, I'd like to know where do I need to place the files along with the *.html page its being used on. Although the instructions say to place the Engine, Data, etc., in the same folder as the *.html doc, I'd like more details. Does the *.html doc need to be in its OWN FOLDER along with the Engine and Data? Perhaps, this is the problem.

1 Answer

0 votes
answered by (77.9k points)
edited by

To fix your problems, you need to create a new project first. In this matter, try using a different location to save it (different from the last project). After you completed the project, use the Publish option to publish your project into a folder. To do this, go to Gallery > Publish, enter a destination and click the Publish button. The images should be placed in the same folder as the HTML file in which they are used. There is no need to create different folder for every page of your website. (For example : in My Project folder, you have index.html, MyProject.html, picture1.jpg, picture2.jpg and so on)

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Anti-spam verification:
To avoid this verification in future, please log in or register
...